Familiebedrijf  sinds 1926  WhatsApp  |    024 - 377 47 76   

Klantervaringen

 


 

"Ik zit hier op het bankje op de begraafplaats, met uitzicht op het graf van mijn man. De steen is geplaatst, de planten groeien en bloeien eromheen. Het is precies geworden hoe het moet zijn. Echt prachtig. Fabiënne, je kon ons volgen in onze wensen (graag gerecyclede steen) en je hebt ons meegenomen in het proces van ontdekken wat we wilden en wat mogelijk was. Je hebt erg goed geluisterd en zette woorden en gevoelens om in vormen. Een voor mijn man en mij veelbetekenend symbool heb je speciaal ontworpen en uitgetekend. Stap voor stap kon ik het werk zien groeien, in jullie ontwerpen, in het zagen en joppen. Het is een goede plek geworden waar ik graag kom. In de robuustheid van een niet-doorsnee steen, voel ik het onwankelbare vertrouwen van een niet-doorsnee man. In de ruwe en de gepolijste vlakken zie ik de verschillende kanten van onze gezamenlijke geschiedenis. Ook vond ik het mooi om te zien hoe trots jullie zijn op je werk, van begin tot eind, tot en met de mannen die de steen en omlijsting op het graf plaatsten. Nogmaals veel dank allemaal!"

Voorjaar 2020

 


 

"Nadat de begrafenis van mijn moeder in een soort van roes voorbij was gegaan, belandde ik in het regelen van van alles en nog wat. Waaronder natuurlijk een grafmonument. Met alle aandacht, geduld en inlevingsvermogen hebben Jeroen en Fabiënne mij terzijde gestaan. Geen vraag was te gek en geen idee onuitvoerbaar: het voelde als teamwork en dat had ik zo nodig. Met als resultaat een prachtig graf, dat in alle opzichten mijn moeder symboliseert in wie en hoe ze was! Ik ben echt trots op wat we ervan gemaakt hebben. Dat helpt echt in het rouwproces...
Jeroen, Fabiënne, makers en plaatsers van het graf: heel heel erg dankjewel! Wat een mooi familiebedrijf!" 
"

November 2018

 


 

"Zonder uitzondering was iedereen heel enthousiast, zelfs onder de indruk hoe of het grafmonument van mijn man, onze Vader en Opa nu geworden is. Zo mooi is het en wij zijn echt uiterst tevreden over hoe het nu is; het wapen ook zo mooi. Met onze hartelijke dank voor alle begrip en medewerking.Wij stelden aardig wat eisen maar het resultaat is prachtig!
Fam. Van Stuivenberg, Oktober 2018

 


 

"Deze week is het grafmonument geplaatst en het resultaat mag er zijn. Mijn moeder en de overige familieleden zijn uitermate tevreden over het ontwerp en de gekozen materialen. In werkelijkheid ziet het er nog beter uit dan verwacht: prachtige contrasten en een zeer mooie en gedetailleerde afwerking. Namens mijn moeder en mijn familie dank ik U voor de prettige samenwerking en voor de realisatie van het uiteindelijke resultaat."

B. Verhoeven, Mei 2018

 


 

"Afgelopen zaterdag hebben we met de familie het graf van opa bezocht. Mijn man en ik, maar ook de rest van de familie, waren zeer content met het resultaat. De roosjes komen goed uit op het monumentje, mooi langs het kruisje. De tekst laat stilletjes ruimte over, zonder nu een leegte open te laten. Heel subtiel, dat was de bedoeling. In het volle licht, bij dit droge weer kwam het contrast tussen het gepolijste en het gestraalde gedeelte bijzonder mooi uit. Het gestraalde deel deed bijna zacht aan en de zon poetste de glimmertjes nog eens extra op. Mooi is het ook dat de regen vanuit het beekje een patroon in de bodem van de stuwwal uitspoelt. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het meedenken, jullie creativiteit, de mooie afwerking en jullie begrip voor oma's wensen. Het heeft haar genoegen gedaan dat zij de deksteen op opa's verjaardag aan hem kon aanbieden."

M. Leesberg, Mei 2018

 


 

De persoonlijke aandacht, de tijd die er werd genomen, het meedenken, het doen van goede voorstellen, geen vraag was (Jeroen) teveel. Ik ben erg tevreden!!! ”

September 2017

 


 

“ Goede service, jullie denken mee”

Juli 2017

 


 

“ Prima service, snel geholpen, ruim binnen de afgesproken termijn. Goed verzorgde plaatsing.”

Juli 2017

 


 

“ Urnengraf nog mooier dan verwacht. Er wordt meegedacht met je en vragen worden snel beantwoord. Tijd nemen jullie ook om een persoonlijk verhaal aan te horen. Bedankt. We hebben een mooie plek om mijn vader en moeder te herdenken voor een hele lange tijd.”

Juli 2017

 


 

Ik ben erg blij met hoe de gedenksteen is geworden. Bedankt voor het meedenken en de realisatie ervan.

J. Cals, Nijmegen, maart 2017

 


 

“ We vonden het heel fijn dat jullie uitgebreid de tijd namen om samen met ons een grafsteen uit te zoeken en bijbehorende accessoires. Ook in de contacten daarna waren jullie heel geduldig en begripvol. Het resultaat is prachtig, ik vind het een van de mooiste stenen van het kerkhof geworden. Ik zal jullie dan ook aan iedereen aanraden.”

Maart 2017

 


 

In een korte tijd verloren wij vorig jaar in 10 dagen tijd onze beide moeders. Groot was ons verdriet. Echter het luisterende oor, het vakmanschap, de professionaliteit en de zorg die aan ons geboden werd maakte veel goed. Met veel zorg werd voor mijn / onze moeder uit een massief blok Impala een letterplaat met handgehakt Mariabeeld gemaakt. Zo ontstond een mooi urnengraf. Lieve mensen ga zo door, laat zien waar jullie goed in zijn. Veel dank.

Fam. Huisinga, Nijmegen, februari 2017.