G. van Leeuwe b.v.

Natuursteenbedrijf

Familiebedrijf sinds 1926   024 - 377 47 76  

Klantervaringen

 


 

"Deze week is het grafmonument geplaatst en het resultaat mag er zijn. Mijn moeder en de overige familieleden zijn uitermate tevreden over het ontwerp en de gekozen materialen. In werkelijkheid ziet het er nog beter uit dan verwacht: prachtige contrasten en een zeer mooie en gedetailleerde afwerking. Namens mijn moeder en mijn familie dank ik U voor de prettige samenwerking en voor de realisatie van het uiteindelijke resultaat."
B. Verhoeven, Mei 2018

 


 

"Afgelopen zaterdag hebben we met de familie het graf van opa bezocht. Mijn man en ik, maar ook de rest van de familie, waren zeer content met het resultaat. De roosjes komen goed uit op het monumentje, mooi langs het kruisje. De tekst laat stilletjes ruimte over, zonder nu een leegte open te laten. Heel subtiel, dat was de bedoeling. In het volle licht, bij dit droge weer kwam het contrast tussen het gepolijste en het gestraalde gedeelte bijzonder mooi uit. Het gestraalde deel deed bijna zacht aan en de zon poetste de glimmertjes nog eens extra op. Mooi is het ook dat de regen vanuit het beekje een patroon in de bodem van de stuwwal uitspoelt. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het meedenken, jullie creativiteit, de mooie afwerking en jullie begrip voor oma's wensen. Het heeft haar genoegen gedaan dat zij de deksteen op opa's verjaardag aan hem kon aanbieden."
M. Leesberg, Mei 2018

 


 

Ik ben erg blij met hoe de gedenksteen is geworden. Bedankt voor het meedenken en de realisatie ervan.
J. Cals, Nijmegen, maart 2017

 


 

In een korte tijd verloren wij vorig jaar in 10 dagen tijd onze beide moeders. Groot was ons verdriet. Echter het luisterende oor, het vakmanschap, de professionaliteit en de zorg die aan ons geboden werd maakte veel goed. Met veel zorg werd voor mijn / onze moeder uit een massief blok Impala een letterplaat met handgehakt Mariabeeld gemaakt. Zo ontstond een mooi urnengraf. Lieve mensen ga zo door, laat zien waar jullie goed in zijn. Veel dank.
Fam. Huisinga, Nijmegen, februari 2017.