Familiebedrijf  sinds 1926  WhatsApp  |    024 - 377 47 76   

Sierurnen buiten

Als u een urn buiten wilt plaatsen, bijvoorbeeld op een bestaand grafmonument of in een urnentuin, kiest u het best voor een materiaal dat bestand is tegen de weersinvloeden. Graag helpen we u bij het maken van een persoonlijk ontwerp.

Sierurnen van graniet

 

Graniet is een zeer geschikt materiaal om buiten te plaatsen. Het kan op verschillende manieren worden bewerkt en is door de keuze in granietsoorten ook in verschillende kleurstellingen te verkrijgen. In de steen kan een tekst worden gegraveerd. Of u kiest voor een tekstplaatje van glas of brons. De mogelijkheden variëren afhankelijk van de vorm van de urn.

 


 

Urn Olive Green granietUrn Impala granietUrn ruw Multicolor Red granietUrn Orion granietUrn zwart graniet

Bronzen sierurnen

 

Een goede kwaliteit brons blijft buiten decennia lang mooi. Deze - door kunstenaars ontworpen - bronzen sierurnen zijn ware kunstwerken, vooral gecombineerd met een mooie natuurstenen sokkel. Omdat ze niet herkenbaar zijn als urn zijn ze ook zeer geschikt om als kunstobject in de tuin te zetten. Ook in het klein verkrijgbaar!


 

Urn in brons, G. van Leeuwe natuursteenbedrijfUrn in brons, G. van Leeuwe natuursteenbedrijfUrn in brons, G. van Leeuwe natuursteenbedrijfUrn in brons, G. van Leeuwe natuursteenbedrijf

Biologisch afbreekbare urnen

 

Een voor het milieu verantwoorde keuze: een biologisch afbreekbare urn gemaakt van zand en gelatine. In aanraking met water lossen deze urnen langzaam op.

Biologisch afbreekbare urn (1)Biologisch afbreekbare urn (2)